Contact

Neem contact op met ons

Bedankt dat je contact opneemt met de beste brassband van Nederland. Binnen 24 uur nemen we contact met je op!

Alvast een voorproefje?

Bekijk ondertussen onze optredens.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.
FAQ

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor GDFL?

GDFL Brassband vormt samen met getalenteerde dames en heren een (h)echte eenheid. De variatie van onze brassband qua leeftijd, gender en unieke muzikaliteit onderscheid ons in onze branche. Wij leveren enkel maatwerk om uw wensen zo goed mogelijk na te leven. Uw feest of diverse gelegenheid is pas echt compleet met GDFL Brassband op de vloer!

Op welke locaties zijn jullie inzetbaar?

Wij zijn flexibel in te huren door heel Nederland. Met onze tourbus verhuizen wij onze bandleden en bijbehorende instrumenten naar uw evenementlocatie. Wilt u ons boeken om te spelen in de buurlanden Duitsland of België, gelieve contact op te nemen zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Welke opstelling past bij mijn gelegenheid?

Bij GDFL Brassband staat transparantie naar de klant toe centraal. We hebben gemerkt dat binnen onze branche er een groot grijs gebied hangt wat betreft tarieven voor het boeken van een brassband. Daarom hebben wij ervoor gekozen om onze indicatieve prijzenlijst voor alle opstellingen overzichtelijk weer te geven. Zo kunt u als klant goed oriënteren welke opstelling het beste bij uw gelegenheid past en heeft u inzicht in de richtprijs. Voor de exacte prijs naar aanleiding van uw wensen verzoeken wij u om het offerteformulier in te vullen.

Leveren jullie maatwerk?

Bij GDFL Brassband is het leveren van maatwerk onze kern. We vinden het belangrijk dat elk optreden of workshop perfect aansluit op uw gelegenheid en dat we hierin rekening houden met uw wensen en richtlijnen. Mochten er speciale aandachtspunten zijn, vernemen wij deze graag in het offerteformulier.

Zijn de workshops voor alle doelgroepen?

Onze workshops zijn geschikt voor alle doelgroepen. Tijdens onze workshops vinden wij het belangrijk om onze leermethode aan te passen naar uw situatie. Zo hebben wij speciale lessen voor studenten in het speciaal onderwijs en hanteren wij een andere leermethode voor een bedrijfsuitje of kleuterklas. Al uw wensen kunt u doorgeven zodat wij onze workshop kunnen samenstellen aan de hand van uw wensen en richtlijnen.

Hoe zijn wij te boeken?

GDFL Brassband kunt u boeken door een offerteformulier aan te vragen. Mocht u het prettiger vinden om direct telefonisch of via de email contact op te nemen dan is dat zeker mogelijk. Onze contact gegevens vindt u onderaan onze website.

boek ons nu en creëer een moment om nooit meer te vergeten!