Bij elke WORKshop

laten wij onze energie

spreken

GDFL Brassband brengt een ongeëvenaarde feestelijke sfeer met zich mee en is één van de meest gevraagde brassbands binnen Nederland. U bent bij ons op het juiste adres!

WOrkshops GDFL

Workshops

Wat je van ons kunt verwachten

Samen met ons leer je stapsgewijs de basis van brass en omgaan met diverse instrumenten. Je leert een nieuwe vorm van kunst en cultuur kennen en verlaat onze cursus met een hoop inspiratie. We zorgen voor een gezellige en speelse leermethode waarbij je aan het einde van de cursus de basis van brass onder de knie hebt.

Inhoud van de Workshop

Voor elke gelegenheid een feestelijke sfeer

Wat is een Brassband eigenlijk?
Dit is een groep die verschillende muziekinstrumenten bespeeld, maar toch een harmonieus samenspel teweeg brengt. De muziek van een Brassband is voornamelijk afkomstig van de Caribische eilanden en heeft verschillende Caribische muziekstijlen.

Wat houdt de workshop in?
De brassband workshop is onderdeel van de kunstdiscipline muziek. Door middel van speciale trommels leren de leerlingen hoe het is om in een brassband te spelen. De leerlingen leren hun muzikale vaardigheden op een andere manier te benutten en daarbij leren de leerlingen ook hoe zij hun krachten op zijn best kunt inzetten in teamverband. Door de interactie krijgen de leerlingen de ruimte te experimenteren en ontwikkelen discipline en zelfvertrouwen. 

Voor wie is de workshop bestemd?
De workshop is bestemd voor de leeftijden 4 t/m 65+.

educatief

Voor jong en oud

Wat is ons doel?
Muziek is een middel dat mensen samenbrengt en dat is waar GDFL Brassband voor staat en doet.
Tijdens onze workshops verdiep je je binnen enkele uren in de muzikaliteit van een brassband en leer je zelf de basis. Laat je inspireren door een workshop te volgen van GDFL brassband. Je leert een nieuwe vorm van kunst en cultuur kennen en verlaat onze cursus met een hoop inspiratie.

Wat bieden onze workshops?
-
Experimenteerruimte 
- Een uitlaat klep
- Een positieve afleiding
- Discipline
- Bevorderen van samenwerking (teambuilding)
- Een leuke en energieke trommelervaring

Waar vindt de workshop plaats?
Wij zijn heel flexibel en brengen de brassband workshop naar u toe. We beschikken over tal instrumenten en we hebben een bus waarmee we die vervoeren. We hebben enkel en alleen een lokaal/ruimte nodig van u om van start te gaan.

Workshops

Onze tarieven

Brass Workshop
Vanaf €150,-
60 min

1 workshop docent

Vanaf 5 t/m 30 deelnemers

Excl 0,20 cent per km

Succesverhalen

Wat anderen over ons zeggen

Wat heb ik genoten vanmiddag. De leerlingen waren erg gemotiveerd om met jou te werken. Mooi om te zien. Er ontstonden goede afstemmingen tussen de leerlingen. Je hebt een goede energie en aanspreektoon en weet steeds de aandacht te vangen. Je hebt de leerlingen echt enthousiast gemaakt.

Pia Collage

Georgie is een oud leerling van ons! Wat doet hij het geweldig zeg. Geen Docent nodig, de hele klas doet mee en wij als docenten ook! Prachtig resultaat voor 1 uur per klas.

OSG De Meergronden

Een en al feest! De workshop is niet alleen educatief, maar het leek even of wij op de Antillen waren. Super energie, levelt goed met de leerlingen en weet ze ook nog is aan het dansen, springen, schreeuwen en niet te vergeten het drummen te krijgen.

OPDC

Tevreden klanten

boek ons nu en creëer een moment om nooit meer te vergeten!