Bij elke WORKshop

laten wij onze energie

spreken

GDFL Brassband brengt een ongeëvenaarde feestelijke sfeer met zich mee en is de meest gevraagde caribische drumworkshop in binnen Nederland. U bent bij ons op het juiste adres!

24/7 bereikbaar
Beste kwaliteit prijs verhouding
Niet goed, geld terug garantie

Caribische drumworkshop

Workshops

Wat je van ons kunt verwachten

Samen met ons leer je stapsgewijs de basis van de caribische brassband en omgaan met diverse instrumenten. Je leert een nieuwe vorm van kunst en cultuur kennen en verlaat onze workshop met een hoop inspiratie. We zorgen voor een gezellige en speelse leermethode waarbij je aan het einde van de workshop je de basis van de caribische brassband onder de knie hebt.

Inhoud van de Workshop

Voor elke gelegenheid een feestelijke sfeer

Wat is een Caribische Brassband eigenlijk?
Dit is een groep die verschillende muziekinstrumenten bespeeld, maar toch een harmonieus samenspel teweeg brengt. De muziek van een caribische brassband is voornamelijk afkomstig van de caribische eilanden en heeft verschillende caribische muziekstijlen.

Wat houdt de caribische drumworkshop in?
De caribische brassband workshop is onderdeel van de kunstdiscipline muziek. Door middel van speciale trommels leren de leerlingen hoe het is om in een brassband te spelen. De leerlingen leren hun muzikale vaardigheden op een andere manier te benutten en daarbij leren de leerlingen ook hoe zij hun krachten op zijn best kunt inzetten in teamverband. Door de interactie krijgen de leerlingen de ruimte te experimenteren en ontwikkelen discipline en zelfvertrouwen. 

Voor wie is de workshop bestemd?
De workshop is bestemd voor de leeftijden 4 t/m 65+.

educatief

Voor jong en oud

Wat is ons doel?
Muziek is een middel dat mensen samenbrengt en dat is waar GDFL Brassband voor staat en doet.
Tijdens onze workshops verdiep je je binnen enkele uren in de muzikaliteit van een brassband en leer je zelf de basis. Laat je inspireren door een workshop te volgen van GDFL brassband. Je leert een nieuwe vorm van kunst en cultuur kennen en verlaat onze cursus met een hoop inspiratie.

Wat bieden onze workshops?
-
Experimenteerruimte 
- Een uitlaat klep
- Een positieve afleiding
- Discipline
- Bevorderen van samenwerking (teambuilding)
- Een leuke en energieke trommelervaring

Waar vindt de workshop plaats?
Wij zijn heel flexibel en brengen de brassband workshop naar u toe. We beschikken over tal instrumenten en we hebben een bus waarmee we die vervoeren. We hebben enkel en alleen een lokaal/ruimte nodig van u om van start te gaan.

Workshops

Onze Pakketten

Caribische Drum Workshop
Of je nu een school, bedrijfsevenement, festival of privéfeest hebt, onze Caribische Drum Workshop biedt een onvergetelijke ervaring voor iedereen. Duik in de wereld van Caribische ritmes en leer de opzwepende klanken van de drums te bespelen.
ontdek workshop
Djembe Workshop
Ontdek de rijke muzikale cultuur van West-Afrika. Onze getalenteerde instructeurs bieden interactieve lessen waarin je de basis van het spelen van de djembé leert en jezelf onderdompelt in de krachtige West-Afrikaanse ritmes.
ontdek workshop
Brazilian Drums (1 uur)
Laat je betoveren door de opzwepende en energieke klanken van de Braziliaanse drums. Met behulp van onze ervaren percussionisten breng jij de authentieke ritmes van Brazilië tot leven, en zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring op jouw evenement.
ontdek workshop
Melodies drummen (1 uur)
De GDFL Melodies Drummen Workshop is de perfecte keuze voor scholen die hun leerlingen willen betrekken bij een unieke muzikale ervaring. Het stimuleert teamwork, creativiteit en het ontwikkelen van ritmische vaardigheden!
ontdek workshop
Trompet Workshop
Voel de warmte en passie van de Cariben in je hart met onze trompet workshops! Produceer een levendig en opzwepend geluid dat je meeneemt naar de stranden van Jamaica of Curaçao.
ontdek workshop
Samenwerkingen

Een aantal van onze samenwerkingen

Succesverhalen

Wat anderen over ons zeggen

boek ons nu en creëer een moment om nooit meer te vergeten!